Ragasztócsíkos hajhosszabbításhoz póthaj 80cm széles - világos barackos szőke

Kedvezményes ár: 8 529 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 6 715 Ft
Eredeti ár: 50168 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 8528 Ft / db)
Cikkszám: 2436-ghr-40-50cm-vil.barack-80cm-széles
Gyártó: Hajhosszabbítás


Ragasztócsíkos hajhosszabbításhoz póthaj csík - 40-45cm hosszú hajból. A kiváló minőségű póthaj tincsek 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A póthajak kizárólag Európai, ismert, nagy, póthaj és hajhosszabbítás kellékeket gyártó és forgalmazó cégektől származnak, Olaszországból és Spanyolországból. A póthajak egyenletes jó minőségét ezek a cégek az általuk kidolgozott és használt technológiával biztosítják.

Figyelem! A hajcsík használatához, felragasztásához,  újra ragasztáshoz külön megvásárolható hajragasztó csík szükséges!  Ez a hajragasztó,  2m tekercsben  megvásárolható a  - Hajhosszabbítás kellékek - menüpontnál!

A hajragasztás munkafolyamata:

1. A póthajat szendvics módszerrel kell felrakni, ezért készítsen két egyforma, kívánt szélességű hajtincset,( pl. 15cm)  majd a hajragasztó csíkból is vágjon ugyan akkora darabokat.

A hajhosszabbítás legegyszerűbb és leggyorsabb módja a hajragasztás.   A hajcsíkok felrakása és eltávolítása rendkívül egyszerű, percek alatt megvalósítható. A leszedett haj nem károsodik a művelet alatt. A hajhosszabbítás ezen a módon ugyan azzal a hajjal sokszor megismételhető.

Hajhosszabbítás készítése és ismétlése Adhesive Plus póthajjal: A haj felrakása, és újra felrakása rendkívül egyszerű, a külön vásárolható hajragasztó szalag csík használatával. Újra felrakásnál a hajcsíkot samponos oldattal megtisztítjuk, és az új hajragasztó csíkot ráragasztjuk a lentiek szerint.

2. A kétoldalú ragasztócsík egyik oldaláról a védő fóliát lehúzva, ragassza a felrakandó hajtincs megfelelő helyére, majd távolítsa el védő fóliát a ragasztócsík másik oldaláról is, tegye félre. Ezt ismételje meg a másik felrakandó hajtincsen is! 3-4 Válasszon le egy ugyanilyen szélességű haj tincset a fejen a kb 0,5  cm re a hajtőtől, ahová a tincseket felragasztja. Először a kiválasztott hajtincs alsó oldalára, ragassza fel a ragasztós hajtincset. 5-6 A másik ragasztós hajtincset (szendvics módszerrel) a haj felső részéről ragassza rá a hajtincsre, úgy hogy az alsó ragasztós hajtincsel teljesen fedjék egymást, majd kézzel jól nyomja össze a kettőt.

Felragasztott haj eltávolítása:

Egyszerűen finom mozdulattal a két hajcsíkot ketté kell választani! Ha friss és erős a ragasztás, ragasztó leoldó géllel kell bekenni, és pár perc után a hajcsíkok nagyon könnyen szétválnak. A leszedett hajtincsekről samponos vízzel távolítsa el a hair remover gél maradványokat, és a hajat egy új ragasztó csíkkal ismét felrakhatja.

Vásárlás előtt olvassa el! - A  póthaj használata, hajhosszabbítás.

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

·         hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150̊ C hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100̊C-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.

·         hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% erősségű - oxidálószerrel történhet!

·        szőkítés,  dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!

·         a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

·         Az elkészült frizura ápolásához kérjen a felrakó szakembertől hajápolási utasítást, tanácsot, vagy olvasson utána a webáruházban a (póthaj ápolása) terméknél, az interneten ahol számos cikk található erről, és vezessen hajápolási naplót!

Figyelem! A póthaj nem hajápolási, és nem tartós fogyasztási termék! A póthaj egy élettelen, fodrászati kiegészítő eszköz, ezért sem szavatossági, sem minőség megőrzési ideje nincs, a használatba vett hajakra garancia nem jár! Használhatóságának ideje nagyon nagymértékben függ a viselés, ápolás módjától, ezért a felrakott, vagy bármilyen módon használatba vett póthajakat semmilyen felmerülő ok miatt nem vesszük vissza, mivel annak részletes napi, megfelelő használatáról, hiteles információt részünkről lehetetlen beszerezni!

 

 

  • Cikkszám: 2436-ghr-40-50cm-vil.barack-80cm-széles
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 8528 Ft / db
  • Gyártó: Hajhosszabbítás
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra