Fizetés, Szállítási díjak

A fodrászkellekshop-ban a ..Fizetés előreutalással és utánvéttel lehetséges, de az utánvét összegét a futárnál bank kártyával is fizetheti! A pénzt ide utalja:Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla: BANKSZÁMLA SZÁMUNK: ( IBAN: HU48 ) 1070 0189 4675 2709 5110 0005 ( SWIFT: CIBHHUHB ) -- Munkanapokon 17-20 óra közötti, és szombati 8-12 óra közötti Postai kiszállításokról a 9-es pontnál olvashat! Személyes átvétel csak előzetes időpont egyeztetés után lehetséges!
 
Fodrászkellekshop díjtáblája, és feláras egyedi szállítási díj, Magyarországon belül!
 
 1. *Ingyenes szállítás lehetősége ..14 888Ft rendeléstől, a termékek 97%-ánál. Kivételek, a nagyméretű és nehéz termékek.  A részletekért olvassa el az 5. pontot!
 2. *1180Ft - Szállítás előreutalással.  Szállítás a pénz megérkezése után, Postával vagy Futárral! A Számlaszám a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
 3. *1580Ft - Szállítás utánvéttel  Postával. Fizetés a csomag átvételekor.
 4. *1580Ft - Szállítás utánvéttel  Futárral.  Fizetés a csomag átvételekor
 5. *Feláras egyedi szállítási díjjal, speciális szállítási költséggel rendelkező termék. Erre a termékre az ingyenes szállítás nem érvényes! Ahol a termék nagy mérete, súlya, magas ára, műszaki tartalma ( bútor, gép,..) miatt ez szükséges, ott kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Amennyiben megrendeli ezen termékeket, és nem a személyes átvételt választja telephelyen, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán, felül, + felszámításra kerül, melyre felhívjuk a figyelmét!
 6. *Figyelem! A webáruház rendszere a - Feláras egyedi szállítási díjat, speciális szállítási költséget – (Olvassa el)-  nem minden esetben tudja automatikusan kezelni, ezért ebben az esetben az áruház által automatukusan felajánlott szállítási díj, nem érvényes, a termék valamely adatában található díj ezen felül kerül felszámításra, amelyről tájékoztatjuk!
 7. *1680Ft -------   Szállítás kereskedőknek. ( ingyenesen br. 58 888Ft -tól)
 8. Postán maradóra is kérheti csomagját! Ebben az esetben ezt, és a Posta pontos címét írja be a megjegyzésbe, vagy jelezze telefonon!
 9. Munkanapokon 17-20 óra közötti, és szombati 8-12 óra közötti Postai kiszállítások is kérhetők, az MPL Postai futárszolgálat által lefedett városokban! Egyenlőre ez csak a nagyobb városokra korlátozódik, ezért ez a szállítás csak pontos egyeztetés után vehető igénybe, és csak a következő linkre kattintva megjelenő Városokban! Kérem, csak akkor kérje ezt a szolgáltatást, ha lakhelye szerepel a lenti listában!
  A külön szolgáltatás a következő Városokban vehető igénybe! Kattintson ide!
  --- Figyelem! Ezen szállítási módoknál az ingyenes szállítást nem tudjuk biztosítani! A szállítási minimális díjak a következők :   munkanapokon  17-20 óra között   1830Ft Utánvét MPL –el   --    --  Szombat 8-12 óra között  2260Ft Utánvét MPL –el.  Figyelem! Ha van, *Feláras egyedi szállítási díj, ez még hozzá adódik! Ha lakhelyén igénybe vehető ez a szolgáltatás, és szeretné igénybe venni,  rendelése leadásakor jelezze telefon, vagy a megjegyzésben!
Külföldre szállítás, és fizetés! .... Az Ingyenes házhoz szállítás csak Magyarországon belül érvényes, külföldre nem!
.. Tipp! ..A határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba a Magyarországra vonatkozó feltételekkel!  Postán maradóra kell kérni!
 • A Magyarországgal szomszédos és Európai országokkba, itt csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-1kg 4900Ft-tól, 1-5kg 7900Ft-tól, 5-10kg 12 800Ft-tól. -- ...Egyéb külföldi országokba csak szállítóktól bekért árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!
A szállítási inforrmációk egyéb részleteit a!