Euro SO.CAP. Seiseta csatos póthaj

Ár: 11 789 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 9 283 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 11789 Ft / db)
Cikkszám: 2536-socap-seiseta-alap
Gyártó: EURO SO.CAP. póthaj

Kérem válasszon hajszínt! - SO
  -     +   Kosárba rakom

Csatos póthaj, 11cm széles hajcsíkból, 50-55cm hosszú hajjal, 3db nyomásra, azonnal  rögzítő gyors hajcsattal. A póthajcsík ennek a speciális hajcsatnak köszönhetően  pillanatok alatt, pontosan a kívánt helyre, a csat megnyomásával rögzíthető, majd egy nyomásra el is távolítható. Pillanatok alatt készíthetünk vele hosszabbított, vagy több színű, és még melírozott frizurát is.  -- Az Euro SO.CAP. kiváló minőségű csatos póthaj kellemes viselet is nyújt, a felhelyezés gyorsasága mellett. Az Olasz Seiseta márka csatos póthaj sorozata a legördülő listában kiválasztható színekben áll rendelkezésre. A legjobb hajszín választást, hajszínskála is segíti.

A hajtincs súlya kb. 44gr.

A lejjebb, és a  - Hajszínek - Hajfesték színek - fülnél is található hajszínskálák jó segítséget nyújtanak a választásban.

A Hajhosszabbítás 1 perc alatt, láthatatlan illesztéssel elkészíthető. Az új, speciális Seiseta hajcsatoknak köszönhetően egy nagyon gyors és precíz felrakási technika áll rendelkezésünkre, amely a gyorsaságon felül, észrevehetetlené teszi a Seiseta póthaj illesztését a frizurához!

  Nézze meg videón itt!  https://vimeo.com/96073144     A jól nagyítható hajszínskálát lejjebb találja!

A kiváló minőségű póthaj tincsek 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A hajhosszabbításhoz készült hajak magas minőségét az Olaszországi SO.CAP. cég, gyárai garantálják. A póthajak egyenletes jó minőségét a SO.CAP. az által kidolgozott, és használt technológia és minőség ellenőrzés biztosítja. Természetes és divat hajszín árnyalatok, és melírozott hajtincsek is készülnek a hajhosszabbítás ezen gyors technikájához. Akár minden nap új frizurát készíthetünk vele 1 perc alatt!

Az Euro SO.CAP. - Seiseta póthaj használata, hajhosszabbítás:

Válassza szét a hajat! Illessze közvetlenül a hajtőhöz a póthaj tincset, és csak nyomja meg felülről a csatot, az már is rögzül!  Nem szükséges sem lefelé, sem felfelé mozgatni a hajcsatot.

A hajcsík a 3db hajtöve felé álló hajcsat bepattintásával azonnal rögzül.  Ezzel a megoldással teljesen a hajtövéhez tehetjük a hajtincset, így a póthaj illesztése szinte észrevehetetlenné válik. A változás mértéke, látványossága a frizurán, a felhasznált hajcsíkok számával nő. Ajánlott mennyiség 1-4 hajcsík. A hajcsík levétele 3 pattintással másodpercek alatt elvégezhető. Ha szükséges, fesse a megszokott hajfestési módszerrel a kívánt színre a hajat.  - A póthaj ápolása egyszerű, de fontos. Ha hosszú távon szeretné használni, a póthaj tincseket, rendszeresen ápolja. Használjon argánolajos, keratinos hajápoló készítményeket!

A hajhosszabbításhoz rendelkezésre álló Seiseta hajszínek:

Jól nagyítható hajszínskála! Kattintson rá, majd még egyszer! Figyelem a hajszínminták csak egy 3cm széles hajcsíkot ábrázolnak, a teljes hajcsík 11cm széles!

1B - fekete, 2 - sötétbarna, 4 - barna, 6 - világosbarna, 8 - világos szőke

ptjaj siseta 1

17 - arany réz szőke, 10 - sötét hamvas szőke, DB4/1001 - sötét arany, platina szőke melírral, 1001 - platina szőke

ptjaj siseta 2

Violet - viola, Red violet - vörös viola, Blue - kék, 32 - mahagóni barna

ptjaj siseta 3

Melírozott hajtincsek

1B/violet - fekete alapon viola melírcsíkok, 1B/red violet - fekete alapon vörös viola melírcsíkok, 1B/blue - fekete alapon kék melírcsíkok, Violet/red violet - viola alapon vörös viola melírcsíkok, 4/violet - barna alapon viola melírcsíkok

ptjaj seiseta 4

4/violet - barna alapon viola melírcsíkok, 20/red violet - szőke alapon vörös viola melírcsíkok, 4/red violet - barna alapon vörös viola melírcsíkok, 20/violet - szőke alapon viola melírcsíkok, 20/blue - szőke alapon kék melírcsíkok

ptjaj seiseta 5

6/27B - világos barna alapon szőke melírcsíkok, 10/20B - sötétszőke alapon világos szőke melírcsíkok, 1B/530 Ombre - 1/2 fekete felsőrész 1/2 vörös alsórész

ptjaj seiseta 6

A hajszínek fényképes hajszínskálája. Jól nagyítható hajszínskála! Kattintson rá, majd mégegyszer!

socap hajsznskla seiseta1

Vásárlás előtt olvassa el! - A póthaj használata, hajhosszabbítás.

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

·         hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150̊ C hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100̊C-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.

·         hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% - oxidálószerrel történhet!

·         szőkítés dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!

·         a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

·         Az elkészült frizura ápolásához kérjen a felrakó szakembertől hajápolási utasítást, tanácsot, vagy olvasson utána a webáruházban a (póthaj ápolása) terméknél, az interneten ahol számos cikk található erről, és vezessen hajápolási naplót!

Figyelem! A póthaj nem hajápolási, és nem tartós fogyasztási termék! A póthaj egy élettelen, fodrászati kiegészítő eszköz, ezért sem szavatossági, sem minőség megőrzési ideje nincs, a használatba vett hajakra garancia nem jár! Használhatóságának ideje nagyon nagymértékben függ a viselés, ápolás módjától, ezért a felrakott, vagy bármilyen módon használatba vett póthajakat semmilyen felmerülő ok miatt nem vesszük vissza, mivel annak részletes napi, megfelelő használatáról, hiteles információt részünkről lehetetlen beszerezni!

Kinactif Nutri Oleo Argán Olaj

3 658 Ft

NHP Argán Beautifyg Elixir argán olajos hajszépítő elixír

5 088 Ft

Argánolaj Nirvel

4 538 Ft

Argánolaj Nirvel 30ml

3 038 Ft

Kinactif Nutri hajmaszk töredezett hajra

3 758 Ft

Kinactif Nutri hajmaszk töredezett hajra 900ml

7 578 Ft

Kinactif Nutri Injector hajkezelő töredezett száraz haj Extra intenzív gyógyítására

878 Ft

Kinactif Nutri Reconstructor hajkezelő töredezett száraz haj Extra gyors regenerálására

3 158 Ft

Nirvel Deep Mosturizing Treatment keratinos mély hajkezelés csomag

8 418 Ft

Kinactif Nutri 3-Intense sampon száraz töredezett hajra

2 198 Ft

Kinactif Nutri 3-Intense sampon száraz töredezett hajra 1000ml

6 078 Ft

Kinactif Nutri Oleo Argán Olaj

3 658 Ft

NHP Argán Beautifyg Elixir argán olajos hajszépítő elixír

5 088 Ft

Argánolaj Nirvel

4 538 Ft

Argánolaj Nirvel 30ml

3 038 Ft

Kinactif Nutri hajmaszk töredezett hajra

3 758 Ft

Kinactif Nutri hajmaszk töredezett hajra 900ml

7 578 Ft

Kinactif Nutri Injector hajkezelő töredezett száraz haj Extra intenzív gyógyítására

878 Ft

Kinactif Nutri Reconstructor hajkezelő töredezett száraz haj Extra gyors regenerálására

3 158 Ft

Nirvel Deep Mosturizing Treatment keratinos mély hajkezelés csomag

8 418 Ft

Kinactif Nutri 3-Intense sampon száraz töredezett hajra

2 198 Ft

Kinactif Nutri 3-Intense sampon száraz töredezett hajra 1000ml

6 078 Ft

  • Cikkszám: 2536-socap-seiseta-alap
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 11789 Ft / db
  • Gyártó: EURO SO.CAP. póthaj
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra