Azonnal felragasztható póthaj színes természetes hajból 50-55cm 25db Giambertone

Ár: 13 258 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 10 439 Ft
Kiszerelés: 25 db (Egységár: 530.32 Ft / db)
Cikkszám: 2436-ghr-40-50cm-alap-25db
Gyártó: Hajhosszabbítás

Kérem válasszon hajszínt!
  -     +   Kosárba rakom

színes  hajtincsek, 100% emberi hajból, ragasztóval ellátva. A színes póthajak ragasztásos hajhosszabbítás technikákhoz 100% humán emberi hajból, minden tincs végén u  alakú ragasztóval készülnek.

A hajhosszabbítás az extrém hajfrizurák kialakításának legegyszerűbb, leggyorsabb módja. A színes hajtincsek nagyban megkönnyítik a hajhosszabbítók dolgát.

A színes hajtincs végén lévő ragasztó felületéről le kell venni a papírt, majd a saját hajunkból fogjunk egy tincset és tegyük a színes póthajat a tövéhez, majd tapasszuk össze a kétoldalú ragsztót, ezáltal közre fogva a saját hajtincset.

A hajtincsek  újra ragasztáshoz szükséges ragasztó  méretre vágva, és tekercsben is megvásárolható a  - Hajhosszabbítás kellékek - menüpontnál!

Vásárlás előtt olvassa el! - A póthaj használata, hajhosszabbítás.

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

·         hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150̊ C hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100̊C-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.

·         hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% - erősségű oxidálószerrel történhet!

·         szőkítés, dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!

·         a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

·         Az elkészült frizura ápolásához kérjen a felrakó szakembertől hajápolási utasítást, tanácsot, vagy olvasson utána a webáruházban a (póthaj ápolása) terméknél, az interneten ahol számos cikk található erről, és vezessen hajápolási naplót!

Figyelem! A póthaj nem hajápolási, és nem tartós fogyasztási termék! A póthaj egy élettelen, fodrászati kiegészítő eszköz, ezért sem szavatossági, sem minőség megőrzési ideje nincs, a használatba vett hajakra garancia nem jár! Használhatóságának ideje nagyon nagymértékben függ a viselés, ápolás módjától, ezért a felrakott, vagy bármilyen módon használatba vett póthajakat semmilyen felmerülő ok miatt nem vesszük vissza, mivel annak részletes napi, megfelelő használatáról, hiteles információt részünkről lehetetlen beszerezni!

  • Cikkszám: 2436-ghr-40-50cm-alap-25db
  • Kiszerelés: 25 db
  • Egységár: 530.32 Ft / db
  • Gyártó: Hajhosszabbítás
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra