Hajvágógép és kreatív minta készítő Hw02036

Ár: 14 408 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 11 345 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 14408 Ft / db)
Cikkszám: 1831-hwhg-hw1010-02036
Gyártó: Egyéb fodrászkellék


Hajvágógép, szakállvágó és kreatív hajminta készítő gép, 2db különböző szélességű késsel. Akkumulátorról és hálózatról is üzemel! A 2 db acél hajvágó fejjeből a 35 mm széles fej haj és szakáll vágáshoz, a 7mm -es fej kreatív haj szakáll formák könnyű kialakításához készült.

A Hairway hajvágó, kopás álló acél késsel van szerelve. A hajvágógépekhez tartozó olaj, vagy műszer olaj rendszeres használata jelentős teljesítménynövekedést, és élettartam hosszabbodást is eredményez. Minden használat előtt 1 csepp olaj felvitele szükséges a hajvágó késre! A hajvágó, hajnyíró gép ára, a szállítási költséget is tartalmazza!

Üzembiztonság: A hajvágó gép vezetékről és akkumulátorról is működtethető. Ha az akkumulátor lemerült, vagy tönkre ment, a hajnyírót tovább használhatja a hálózati vezeték csatlakoztatásával.

Hajvágógép, hajnyíró gép professzionális használata fodrász számára:

A hajvágó gép, hajnyíró, fodrász célú felhasználásra készült. Motoros hajvágó rendszerrel működik. Az akkumulátoros hajvágó, hajnyíró gép egy töltéssel 50 perc üzem időt, képes működni, 8 óra készenléti időn belül. Könnyen elhelyezhető, és kezelhető töltő állomással rendelkezik. A hajvágó gépet teljesítménye alkalmassá teszi a mindennapi férfifodrász, női fodrász munkákra, és a nagyon erős hajak vágására. Hajvágáshoz, szakálligazításhoz, a  Barber  férfi fodrász szalonok nélkülözhetetlen fodrászkellékei a professzionális minőségű hajvágógépek és trimmelők.

Hajnyírógép otthoni használata:

Alkalmas erős, dús férfi haj vagy szakáll, szőr, kis állat szőr levágására, precíz kivitelezést igénylő hajvágó munkákra. Minden használat előtt 1 csepp olaj felvitele szükséges a hajvágó késre! A professzionális hajvágó gép, hajnyíró élet tartama otthoni használatban közismert, de a haj sajátosságai miatt, nagyban függ a rendszeres tisztítástól, az olajozástól. Az akkumulátor élet tartama nagyban függ a megfelelő töltéstől. Soha ne hagyja teljesen lemerülni az akkumulátort!

Hajvágó hajnyíró gép műszaki adatai, és tartozékok:

 •  220-240V ~50Hz-es hálózatról és akkumulátorról is üzemel!
 •  vezetékes hálózati töltővel, és asztali töltővel is rendelkezik, amely 220-240V ~50Hz hálózatról üzemel
 • Akkumulátorról 1 töltéssel 50 perc folyamatos üzemidő érhető el.
 •  Motoros meghajtású hajvágó-rendszerrel rendelkezik.
 • 1db  35mm  széles acél hajvágó kés
 • 1db    7mm  széles acél hajvágó kés
 • Az 5 fokozatú műanyag fésű vágómélysége állítható (3/4/5/6/7mm)
 • Töltést jelző lámpával rendelkezik
 • Olajozó flakon tartozékkal rendelkezik
 • Tisztító kefe tartozékkal rendelkezik
 • hajvágó gép, hajnyíró márka: Hairway
 • hajvágó gép származási hely: Németország

Hajvágó hajnyíró gép használata, karbantartása:

A hajvágó, hajnyíró gép használata: Minden használat előtt 1 csepp olajat tegyen a késre, ezzel jelentősen meghosszabbítja a kés élettartamát, és jelentősen megnöveli a hajnyírógép teljesítményét is! A kés pengéje és a fej alá egy bizonyos idő után haj kerülhet! Ezt időszakosan távolítsa el!

A hajvágó kés levétele és visszahelyezése kipattintós típusnálnál : Foglyuk meg a kést, és egy határozott mozdulattal nyomjuk meg hátrafelé. A kés kipattan a helyéről. A kis kefével tisztítsuk ki a kés alatti üreget, majd a fej alsó végén levő pecket igazítsuk a peceknek a gépen kialakított helyéhez, és a fejet egy határozott mozdulattal nyomjuk a helyére.

 

 • Cikkszám: 1831-hwhg-hw1010-02036
 • Kiszerelés: 1 db
 • Egységár: 14408 Ft / db
 • Gyártó: Egyéb fodrászkellék
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra