Hajvágógép hordozó bőröndel IramotoLux

Ár: 28 168 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 22 180 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 28168 Ft / db)
Cikkszám: 1831-hw02032-iramoto
Gyártó: Egyéb fodrászkellék


Hajvágógép hordozó alumínium bőröndel, akkumulátoros és vezetékes használattal, asztali töltőálomással. Professzionális, akkumulátoros, motoros hajvágó, hajnyíró gép alumínium hordozó táskával, kerámia vágófejjel. A kerámia vágófej kopás álló, nem kell élezni.  220 V-os hálózatról és akkumulátorról is működik. Alkalmazható nagyon erős dús haj, szőr, és az otthoni kisállat szőrének nyírására is.

A hajnyíró vágókések hosszabb ideig tartó, vagy egymás utáni több hajvágás ideje alatt sem forrósodnak fel, hőmérsékletük nem égeti a bőrt!

A Hairway IramotoLux hajvágó, kopás álló kerámia késsel van szerelve. A hajvágógépekhez tartozó olaj, vagy műszer olaj rendszeres használata jelentős teljesítménynövekedést, és élettartam hosszabbodást is eredményez. Minden használat előtt 1 csepp olaj felvitele szükséges a hajvágó késre! A hajvágó, hajnyíró gép ára, a szállítási költséget is tartalmazza!

Üzembiztonság: A hajvágó gép vezetékről és akkumulátorról is működtethető. Ha az akkumulátor lemerült, vagy tönkre ment, a hajnyírót tovább használhatja a hálózati vezeték csatlakoztatásával.

IramotoLux - Hajvágó, hajnyíró gép professzionális használata fodrász számára:

A hajvágó gép, hajnyíró, fodrász célú felhasználásra készült. Motoros hajvágó rendszerrel működik. Az akkumulátoros hajvágó, hajnyíró gép 2-3 órás feltöltéssel 50-60 perc üzem időt, képes működni, 8 óra készenléti időn belül. Könnyen elhelyezhető, és kezelhető töltő állomással rendelkezik. A hajvágó gépet teljesítménye alkalmassá teszi a mindennapi férfifodrász, női fodrász munkákra, és a nagyon erős hajak vágására. Hajvágáshoz, szakálligazításhoz, a  Barber  férfi fodrász szalonok nélkülözhetetlen fodrászkellékei a professzionális minőségű hajvágógépek és trimmelők.

IramotoLux Hajnyírógép otthoni használata:

Alkalmas erős, dús férfi haj vagy szakáll, szőr, kis állat szőr levágására, precíz kivitelezést igénylő hajvágó munkákra. Minden használat előtt 1 csepp olaj felvitele szükséges a hajvágó késre! A professzionális hajvágó gép, hajnyíró élet tartama otthoni használatban közismert, de a haj sajátosságai miatt, nagyban függ a rendszeres tisztítástól, az olajozástól. Az akkumulátor élet tartama nagyban függ a megfelelő töltéstől. Soha ne hagyja teljesen lemerülni az akkumulátort!

IramotoLux Hajvágógép Műszaki adatok, és tartozékok:

 • 220 -240V ~50Hz-os hálózatról és akkumulátorról is üzemel

·         vezetékes hálózati töltővel, és aztali töltővel is rendelkezik, amely 220-240V ~50Hz hálózatról üzemel

 • motoros meghajtású hajvágó rendszerrel rendelkezik
 • akkumulátorról 2-3 órás töltéssel 50 - 60 perc üzemidő érhető el
 • 5 fokozatú és többszínű LED-es akkumulátor töltöttség jelzője van
 • Töltést jelző lámpával rendelkezik
 • 43 mm széles, kerámialapos hajvágó fejjel rendelkezik
 • a hajvágó penge vágó mélysége állítható, 4 fixálható fokozatban: 0,8 / 1 / 1,4 / 2mm
 • 4 db műanyag toldó fésű, (vezetőfésű, vágópapucs) a hajvágó mélység növeléséhez (3/6/9/12mm)
 • Erős, alumínium hordozó táskával szállítjuk.
 • olajozó flakon tartozék
 • tisztító kefe tartozék
 • IramotoLux Hajvágó gép, hajnyíró származási helye: Németország

Az IramotoLux hajvágó, hajnyíró gép használata: Minden használat előtt 1 csepp olajat tegyen a késre, ezzel jelentősen meghosszabbítja a kés élettartamát, és jelentősen megnöveli a hajnyírógép teljesítményét is! A kés pengéje és a fej alá egy bizonyos idő után haj kerülhet! Ezt időszakosan távolítsa el!

Az IramotoLux hajvágó kés levétele és visszahelyezése kipattintós típusnálnál :

Foglyuk meg a kést, és egy határozott mozdulattal nyomjuk meg hátrafelé. A kés kipattan a helyéről. A kis kefével tisztítsuk ki a kés alatti üreget, majd a fej alsó végén levő pecket igazítsuk a peceknek a gépen kialakított helyéhez, és a fejet egy határozott mozdulattal nyomjuk a helyére.

 • Cikkszám: 1831-hw02032-iramoto
 • Kiszerelés: 1 db
 • Egységár: 28168 Ft / db
 • Gyártó: Egyéb fodrászkellék
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra