Maxima Fibermax hajkötés sokszorozó hajkezelés 10+10ml

Fogyasztói ár: 1 389 Ft / db
Nettó ár: 1 094 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 1389 Ft / db)
- az ár tartalmazza a 27% áfát -
Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


A Maxima Fibermax, az Olaplex, a Nirvelplex, termékek egy új óvó, hajregeneráló eljárás termékei, a hajkárosodás ellen!

A hajkezelés 2×10ml - hajkezelő termékből áll. --

Használhatjuk bármilyen márkájú termékkel végzett vegyi hajkezeléshez, hajfestéshez, szőkítéshez, hajegyenesítéshez és dauer során, vagy végezhetünk használatával egy hajkötés-sokszorozó hajkezelést! A hajkezelés, megóvás, a hajregenerálás, és a vegyi folyamatok egy lépésben, ugyan azon idő alatt elvégezhetők! A Maxima Fibermax, Olaplex és Nirvelplex termékek használata egy olyan folyamatot visz végbe, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, tehát új kötéseket hoz létre a hajkéregen belül, és megerősíti a meglévőket.

Bármely kémiai kezeléssel kombinálva megvédi a haj belső szerkezetét és helyreállítja a hajrostokat, melyek az előző kémiai kezelések során károsodtak.

Azonnali hihetetlen eredményeket produkál, a professzionális hajkezelés után a haj láthatóan egészségesebb és erősebb lesz. Nem irritáló vagy toxikus, egyszerű a használata, és nem változtatja meg a haj színét, a kezelések hatóidejét vagy a használati módot, és a kezelések végeredményét sem.

A fodrászatokban használatával új szolgáltatások nyújthatók a vendégek számára minden egyéb plusz munkafolyamat nélkül!

Használat: - A Maxima Fibermax hajregeneráló használata.

Hajfestés,  - Szőkítés -  folyamatokhoz szükséges Fibermax anyag mennyiségek, és használata.

Keverje hozzá a Bond Maker 1 hajregenerálót a következő képen, a

·         Hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1ml Bond Maker 1

·         Ultra világos hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez - 1,5 ml Bond Maker 1

·         Szőkítéstéshez.  -- 10gr szőkítő porhoz - 2ml Bond Maker 1

 

A fenti vegyi folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

Daueroláshoz,  - Hajegyenesítéshez,  - Önálló hajregeneráláshoz  -  használja a következő képen.     - Önálló hajkezelésként heti 1 használat ajánlott!

·     10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 30ml vízzel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 10 percig hatni!

 

·     Erősen károsodott haj regenerálásához,

10ml Bond Maker 1-et keverjen össze 15ml Bond Finalizer2-vel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 15 percig hatni!

 

A fenti folyamatok befejezése után használja a Bond Finalizer2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző nedves hajra. Vigyük fel a Bond Finalizer2-t a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

A Maxima Fibermax plex és Olaplex és Nirvelplex eljárás lényege, hogy új alapokra helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg.

  • Cikkszám: 1420-mf-7064-10+10ml-összeállítás
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 1389 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra