Nirvel Keratin Post építő tisztító hidratáló PH semleges sampon

Ár: 2 278 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 1 794 Ft
Kiszerelés: 250 ml (Egységár: 9.11 Ft / ml)
Cikkszám: 0118-nkp-8483-250ml
Gyártó: Nirvel


Sampon, Ph – beállító sampon, keratinos építő, tisztító és hidratáló hajkezelés. A sampon  tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, pótolja a keratint és a nedvességet a hajrostokban, és semleges Ph értékre állítja a hajat. Használata ajánlott száraz hajra, vegyi kezelések, előtt, és után pl. szőkítés, dauer, …után,

250ml - A Keratin Liss hajegyenesítő kezelés 5 fázisaként használva eltünteti a hajkiegyenesítő neutralizáló maradványit, semleges Ph értékre állítva és hidratálva a hajat. A sampon mélyen tisztítja a hajat, ápolja, és visszatölti a keratint.

A sampon általános használata. - A Nirvel keratinos sampon hatékonyan tisztítja, hidratálja és ápolja a hajat. Rendkívül jól előkészíti bármilyen vegyi kezelésre, mert mélyen megtisztítja a haj szerkezettét a szennyeződésektől, és pótolja a sérült keratint. Mossa meg a haját aNirvel Keratin Liss Pos Shampoo-val hajfestés, dauerolás, hajegyenesítés előtt, hogy minden szennyeződést eltávolítsunk a hajról. A vegyi műveletek után, a tisztító hatáson felül, a haj Ph értékét semlegesre állítja be.

Keratinos sampon Nirvel Keratin Liss Post Shampoo használata.

Vigye fel a hajra és a fejbőrre, habosítsa fel, hagyja hatni pár percig, majd meleg vízzel öblítse ki, majd törölközővel törölje meg.

Nirvel Keratin Liss Post Sampon használatával, kevés  hajmosással éri el a haj hidratálását, könnyű fésülhetőségét, rugalmasságát, és a károsodott haj regenerálását! - Ez a sampon csúcsminőségű professzionális fodrászcikk, fodrászkellék!  Erősen károsodott, nagyon száraz haj kezeléséhez, gyógyításhoz, ápoláshoz, használja a Nirvel Keratin Liss termékcsalád, többi keratinos hajápoló termékét is!

 

 

 

  • Cikkszám: 0118-nkp-8483-250ml
  • Kiszerelés: 250 ml
  • Egységár: 9.11 Ft / ml
  • Gyártó: Nirvel
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra