Nirvel Keratin építő hővédő hajhidratáló balzsam

Ár: 2 828 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 2 227 Ft
Kiszerelés: 125 ml (Egységár: 22.62 Ft / ml)
Cikkszám: 0109-nkp-8481-125ml
Gyártó: Nirvel


Hővédő hajhidratáló keratinos hajbalzsam, amely pótolja a haj nedvességét, a keratint, óvja a hajat a hajszárító és hajkiegyenesítő hőjétől, a kiszáradástól. A hő védő hajspray hidratálja a hajat, ezért használata könnyebbé és hatékonyabbá  teszi a haj egyenesítését, antisztatikus hatású. Ideális kerámia hajkiegyenesítők, hajsütővasak, hajgöndörítők és hajszárító gép használatához is.

125ml – Pumpás, hajtógáz nélküli több funkciós, haj hidratáló, keratinos hő védő spray használata prémium minőségű szolgáltatást tesz lehetővé.  A Nirvel Keratin Liss Balsam, a Nirvel Keratin Liss hajkiegyenesítő kezelés (3)-ik fázisa is.

A hővédő, haj hidratáló Nirvel Keratin Liss Balsam használata egyenes hajra.

Vigye fel a hajra,  ne  öblítse le. Hajszárítóval szárítsa meg a hajat, eközben egy kefével folyamatosan egyenesítse ki a hajat tincsenként, vagy egyenesítse hajvasalóval amíg teljesen egyenes és sima nem lesz a haj.

A hővédő Nirvel Keratin Liss Balsam általános használata.

Tiszta, törölköző-száraz hajra vigye fel. Fújja a teljes hajfelületre vagy csak részekre, majd szárítsa meg a hajat. Professzionális fodrászcikk, fodrászkellék!

A tartós hajegyenesítés, a göndör haj kiegyenesítése a legjobb minőségben megvalósítható a professzionális minőségű, Nirvel  keratinos hajegyenesítő, hajápoló  termék használatával. A sorozat minden terméke  szükséges a legjobb eredmény eléréséhez, az egyenes haj készítéséhez, az egyenesített haj ápolásához. A hajegyenesítés termékei egyben hő védő, hidratáló és hajszín védő  hajápolók is, védik a hajat a hajszárítás illetve a hajegyenesítés alatt. A hajegyenesítő könnyen felszívódó keratint tartalmaz, a mely azonnal beépül a hajba, jelentősen javítva a haj állagát.  A hajegyenesítő használata a használati utasítást követve egyszerűen megvalósítható. Vigye fel egyenletesen a hő védelemmel is ellátott egyenesítő terméket,  egyenletesen eloszlatva a hajra. A hajegyenesítő balzsamot,  hajvasaló,  hajszárító használata előtt mindig használja, a  minden napi, otthoni hajápolásban is.

 

  • Cikkszám: 0109-nkp-8481-125ml
  • Kiszerelés: 125 ml
  • Egységár: 22.62 Ft / ml
  • Gyártó: Nirvel
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra