Nirvel Magic tartós hajkiegyenesítő szett

Kedvezményes ár: 7 160 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 5 638 Ft
Eredeti ár: 10848 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 7159 Ft / db)
Cikkszám: 0107-nmagic-6690-100ml+9+9+9+9
Gyártó: Nirvel


Tartós hajkiegyenesítő szett, amely minden hajtípusra egyaránt használható. Egyszerű használatú, pár lépésben megvalósítható, tartós hajkiegyenesítést végezhetünk használatával, amely hajtól függően, 3-6 hónapig tartó hajkiegyenesítéshez elegendő termékek mennyiségét tartalmazza. Minden jó állapotú, hajtípushoz használható, a használati utasításban leírtak szerint. A teljes folyamt elvégzése 1 óra 30 perc alatt elvégezhető!  - aplicacion 1:30

Figyelem!  - A teljes használati leírás elolvasása, megértése, az ott leírtak tudomásul vétele nélkül ne használja a terméket! Ha szükséges hívja elérhetőségeinket! A használati utasítások, a kötelező próbák betartása 100%-os biztonság nyújt az esetleges érzékenység, haj károsodás, az előre nem látható problémák megelőzése ellen!

 

A Tartós hajkiegyenesítő szett 6db terméket tartalmaz. 1db 150ml Magic Lotion és 5db 9ml lent említett hajápolót.

Figyelem! Roncsolt, szőkített, porózus hajon, és póthajon ne használja! Az ilyen típusú hajat először a Nirvel keratint tartalmazó hajápoló termékeivel javítsa fel a haj állapotát normál állagúra! Kizárólag Professzionális felhasználásra készült fodrászcikk, fodrászkellék!

Figyelem! - A hajkiegyenesítő műveletet, befolyásolhatják előre nem látható körülmények. A hajkozmetikában a hajápolás folyamata során rengeteg készítmény kerülhet a hajra, ( pl.henna, fém sókat tartalmazó hajápolási termékek ) és ezek egymásra hatását előre nem lehet meg állapítani, ezen felül gyógyszerszedés és más emberi tényezők, hirtelen hormonális elváltozások is befolyásolják a végeredményt, ezért a következő próbák elvégzése kötelező!

Hajkiegyenesítő próba! - Figyelem! A teljes hajon való hajkiegyenesítés megkezdése előtt minden alkalommal végezze el a teljes folyamatot a használati utasítás szerint a haján található minden típusú, ( pl. a vékonyabb, vastagabb, festett, nem festett…) teljes hajtincsen, a hajtőtől a hajvégekig, és végezzen bőrpróbát is! Tartsa be a figyelmeztetéseket! Ezekkel a próbákkal tökéletesen kizárható bármilyen előre nem látható károsodás! Figyelje folyamatosan a hajon történő változásokat! Ha rendellenességet tapasztal, azonnal moss le a hajról a hajkiegyenesítőt! Csak akkor használja a hajkiegyenesítő krémet és fixálót az egész hajon, ha minden próba tökéletesen sikerült! A próba kihagyása, és a nem megfelelő használatból előfordulható problémákért felelősséget nem vállalunk!

Bőrpróba! - A krémből a fültő mögé egy kis mennyiséget vigyen fel. Amennyiben a krém használatánál káros elváltozást, irritációt észlel, azonnal mossa le, vagy ha a következő 24 órában allergiás reakciókat észlel bőrén, ne használja a terméket!

A tartós hajkiegyenesítés eredménye látványos, sima haja 3-6 hónapig! A kiegyenesített haj tartóssága a haj sajátosságainak függvényében változhat ezen az időn belül.

A tartós hajkiegyenesítő szett, a hajegyenesítés folyamata, használata lépésenként.

Mossuk meg a hajat kétszer MAGIC SHAMPOO-al, és öblítsük le.

Készítsünk törölközővel és hajszárító géppel, 70% -ig száraz hajat.

Ne alkalmazzon hajkondicionálót!

A hajkiegyenesítő Magic Lotion spray felvitele.

(Csak az 500ml flakonon - Fordítsa el balra a felvivő flakonon levő, záró biztosítót!)

Fontos! A MAGIC LOTION sprayt, csak függőleges állásban használja!  Vigye fel a folyadékot a hajra, a hajtőtől a hajvégekig, kb 30 cm távolságból, majd finom felületű, ritka fogú fésűvel fésülje bele.

Hagyja a hajon 60 percig.  Klimazon, (csak klimazon!) használatával 30 percig! Ez idő alatt, 15 percenként finoman, rángatás nélkül, a ritka fogú fésűvel fésülje át  a hajat, hogy egyenes maradjon.

A ható idő lejárta után, egy lapos hajkefével fésülje át, a tövektől a hajvégekig a hajat, majd szárítsa egyenesre a hajszárító, és a lapos kefe használatával, a nélkül hogy rángatná.

Hajvasaló használata.

A megszárított hajat tincsenként haladva, hajvasalóval simítsa át a következők szerint! A hajvastagsághoz a legideálisabb hőfokot kísérletezéssel állapítsa meg egy jajtincsen.

Vastag, erős hajon: A hajvasalóval a tincseket 8-10-alkalommal simítsa át,  200 ° és 230 ° közötti hőmérsékleten.

Festett és vékony hajon: A hajvasalóval a tincseket gyors mozdulattal 6-8 alkalommal simítsa át, 150 ° és 180 ° közötti hőmérsékleten.

Utókezelés.

24-48 óra eltelte után mossa meg a hajat TSUBAKI SHAMPOO-nal. Ezután egy ecsettel vigye fel a TSUBAKI MASK- hajmaszkot a nedves hajra, majd kb. 10 perc után öblítsük le és szárítsuk meg hajszárítóval. Ezúttal nem kell hajvasalót használni.

A hajegyenesítő kezelést szükség esetén 3-6 hónap múlva ismételje meg.

FIGYELM! Szőkített vagy sérült ne használja! Ha ilyen hajon szeretné használni, először hajkezelésekkel javítsa fel a haj állagát teljesen jó állapotúra! Kizárólag Professzionális felhasználásra készült fodrászcikk, fodrászkellék!

  • Cikkszám: 0107-nmagic-6690-100ml+9+9+9+9
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 7159 Ft / db
  • Gyártó: Nirvel
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra