Kinactif Liss hajmaszk egyenes hajra

Ár: 3 768 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 2 967 Ft
Kiszerelés: 200 ml (Egységár: 18.84 Ft / ml)
Cikkszám: 0814-kal-510148-200ml
Gyártó: KIN Cosmetics


Hajpakolás egyenes hajra, makadám olajjal. A forradalmian új prémium minőségű hajmaszk a legkorszerűbb, természetes összetevők, felhasználásával készült hajkezelő, bio hajápoló termék. Az egyenes, és kiegyenesített haj ideális hajápoló eszköze. Helyreállító hajregeneráló hajápoló, mely több természetes összetevőt is tartalmaz (kukui és argánolaj). A több nemes alkotóelem egyszerre táplálja, helyreállítja és egyenesíti a hajszálakat.

200ml - Hajkezelés egyenes, egyenesített hajra, az egyenes hajak prémium ápolása. A hajszárítóval, vagy hajvasalóval készített hajaknak a magas hő miatt fokozott, speciális ápoló anyagokat tartalmazó hajápolásra van szükségük. A Kinactif Liss termékek ezen elvárások, legmagasabb szintű kielégítésére készültek. Ezen felül a hajápolók hajegyenesítő aktivátorokat is tartalmaznak, melyek segítik a hajszálak egyenesen tartását, ezért használatuktól sokkal tovább marad egyenes a haj. Hő hatására az aktivátoroknak megerősödik hajegyenesítő hatásuk, ezért a tartósabb egyenes frizura készítéséhez javasolt hajvasaló használata!

A professzionális hajmaszk nagymértékben segít az egyenes haj mindennapi hajápolásban, a károsodott haj regenerálásában. A hajmaszkok gyártásához  felhasznált, legjobb minőségű, és legkorszerűbb természetes alapanyagok teszik lehetővé, hogy látványosan hatékony ápolják a hajat. A Kinactif hajpakoló kevés használattal, is nagyon magas eredményt produkál hajunk egészségének megőrzésében.

Haj maszk  egyenes hajra, Kin Liss aktív összetevői.

-Makadám dió olaj

-F vitamin

-Keratin proteinek

Illat: szantál illat

Hajpakolás egyenes hajra  -Kin Liss Maszk - használata:

A hajmosás után a törölköző száraz hajra vigye fel a megfelelő mennyiségű hajpakolót, és finoman masszírozza bele a hajba. 3-5 perc hatóidő után, a hajat öblítsük le bő meleg vízzel.

Tartósabb hatás eléréséhez növeljük a hatóidőt, és fedjük le egy törülközővel, sapkával, és hagyjuk 10 vagy 15 percig.

  • Cikkszám: 0814-kal-510148-200ml
  • Kiszerelés: 200 ml
  • Egységár: 18.84 Ft / ml
  • Gyártó: KIN Cosmetics
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra