Nirvelplex N1 haj ujjáépítő hajszerkezet javító kérm

Ár: 38 558 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 30 361 Ft
Kiszerelés: 500 ml (Egységár: 77.12 Ft / ml)
Cikkszám: 0109-nnp-6645-500ml
Gyártó: Nirvel


Haj ujjáépítő, Hajszerkezet javító krém. - A Nirvelplex, Maxima Fibermax, az Olaplex, a termékek egy új óvó, hajregeneráló eljárás termékei, a hajkárosodás ellen! Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg. Használhatjuk bármilyen márkájú termékkel végzett vegyi hajkezeléshez, hajfestéshez, szőkítéshez, hajegyenesítéshez és dauer során, vagy végezhetünk használatával egy hajkötés-sokszorozó hajkezelést! A hajkezelés, megóvás, a hajregenerálás, és a vegyi folyamatok egy lépésben, ugyan azon idő alatt elvégezhetők! A Maxima Fibermax, Olaplex és Nirvelplex termékek használata egy olyan folyamatot visz végbe, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, tehát új kötéseket hoz létre a hajkérgén belül, és megerősíti a meglévőket.

500ml - A Nirvelplex-N1 kb. 80 hajfestéshez elegendő.

A Nirvelplex Haj ujjáépítő, Hajszerkezet javító teljes csomag 4 termékből áll.

·         1db Nirvelplex-N1 500ml hajszerkezet javító.

·         1db Nirvelplex-N2 1000ml hajszerkezet lezáró, fixáló.

·         1db Nirvelplex Shampoo 1000ml - hajszerkezet ápoló sampon.

·         1db Nirvelplex-N3 150ml hajszerkezet állag fentartó.

 

Használatuk bármely kémiai kezeléssel kombinálva megvédi a haj belső szerkezetét és helyreállítja a hajrostokat, melyek az előző kémiai kezelések során károsodtak.

Azonnali hihetetlen eredményeket produkál, a professzionális hajkezelés után a haj láthatóan egészségesebb és erősebb lesz. Nem irritáló vagy toxikus, egyszerű a használata, és nem változtatja meg a haj színét, a kezelések hatóidejét vagy a használati módot, és a kezelések végeredményét sem.

A fodrászatokban használatával új szolgáltatások nyújthatók a vendégek számára minden egyéb plusz munkafolyamat nélkül!

A Nirvelplex hajregeneráló használata.

A szükséges anyag mennyiségek, hajfestés, szőkítés folyamatokhoz.

Keverje hozzá a Nirvelplex-N1 hajregenerálót a következő képen,

·         Hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez 1ml

·         Ultra világos hajfestékhez.  -- 10gr hajfestékhez 1,5ml

·         Szőkítéstéshez.  -- 10gr szőkítő porhoz 2ml

 

A fenti vegyi folyamatok befejezése után használja a Nirvelplex sampont, majd a Nirvelplex-N2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző száraz hajra. Vigyük fel a Nirvelplex-N2 a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

Daueroláshoz, hajegyenesítéshez, önálló hajregeneráláshoz használja a folyamat befejezése után a következő képen.  - Önálló hajkezelésként heti 1 használat ajánlott!

 

·         10ml Nirvelplex-N1 -et keverjen össze 30ml vízzel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 10 percig hatni!

 

·         Erősen károsodott haj regenerálásához,

10ml Nirvelplex-N1 -et keverjen össze 15ml Nirvelplex-N2 -vel. Ha lehet ecsettel vigye fel a hajra, jól dolgozza bele mintha festene. Hagyja 15 percig hatni!

 

A fenti folyamatok befejezése után használja a Nirvelplex sampont, majd a Nirvelplex-N2 fixálót! Egy vállig érő normál mennyiségű hajhoz kb. 10ml szükséges. Vigye fel a törölköző száraz hajra. Vigyük fel a Nirvelplex-N2-öt a hajtövektől a végekig, fésüljük bele a hajba és hagyjuk legalább 10 percig hatni. Ezután alaposan öblítsük ki, és folytassuk a frizura elkészítését.

A hajszerkezet állagának fenntartásához hetente 1-2 alkalommal használja a Nirvelplex-N3állag fenntartót. Vigye fel a teljes hajhosszra. Hagyja hatni 5 percig, és távolítsa el bő vízzel.

 

  • Cikkszám: 0109-nnp-6645-500ml
  • Kiszerelés: 500 ml
  • Egységár: 77.12 Ft / ml
  • Gyártó: Nirvel
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra