Fejbőr betegségei ellen csomag A zeta 2

Ár: 10 278 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 8 093 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 10278 Ft / db)
Cikkszám: 1420-vl-0106-15ml-16db+vitalantiforforas
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Hajszesz fejbőr betegségei ellen, + tisztító hajszesz és tisztító fejbőrnyugtató sampon, - hajkezelő csomag ( hajhullás, hajnövesztés, korpásodás, viszketés, gyulladás, gomba, pikkelysömör ) kezelésére.

Figyelem! A termék jótékony tulajdonságainak híre az elmúlt 10 év alatt csak a vásárlók egymás közötti ajánlása alapján, szájhagyomány után terjedt, a Médiában soha nem reklámoztuk! Ez most is így van, ezért áruházakban, gyógyszertárakban ne keresse! Webáruházainkon kívül, csak a velünk kapcsolatban álló Fodrászlátogató, és Fodrászkellék kereskedőknél tudja még megrendelni!

A Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael termékcsaládok gyártójának, hajkezeléshez készült a csomagjában 16db ampulla, és 1db Maxima Vitalker Antiforfora 250ml sampon található.

Az A zeta 2 hajszesz a hajhullás megállításán kívül más fejbőrbetegséget is hatásosan kezel ( korpásodás, viszketés, gyulladás, gomba, pikkelysömör ), mert használatakor a fejbőr fiziólógiai egyensúlyát állítja helyre, és általában ennek az egyensúlynak a hiány okozza a leggyakoribb fejbőr betegségeket, hajproblémákat.

A hajszesz jótékony hatása leglátványosabban a hajhullás megállításában, a hajnövekedés megindulásában és hajnövesztő hatásában mutatkozik meg, de a már 10 éve visszaérkező, pozitív visszajelzések e tulajdonsága mellett arról is beszámolnak, hogy más, haj és fejbőr problémák is megszűnnek, vagy látványosan csökkennek.

A hajkezelés mente, a csomag használata.

Először a sampont használja, egymás után kétszer a szokásos módon, majd a törölközővel törölje meg a hajat. Ne szárítsa meg! Ezután vigye fel a fejbőrre a hajszeszt! Ne öblítse le!

Figyelem! Sebesedő vagy allergiás fejbőrön először egy kis területen végezzen próbakezelést több héten át! Ha a terület meggyógyul, és nem jelentkezik érzékenység, csak akkor használja a teljes fej bőrfelületen! Nyílt sebre ne használja!

Az - A zeta 2 – hajszesz használata.

A Zeta 2 összetétele: AQUA- ALCOHOL DENAT.- UREA- HYDROLYZED RICE PROTEIN- HYDROLYZED PLACENTAL PROTEIN- PROPYLENE GLYCOL- PANTHENOL- HYDROLYZED CORN PROTEIN- PARFUM- PVP- PENTYLENE GLYCOL- ETHOXYDIGLYCOL- DIGLYCERIN- CETRIMONIUM CHLORIDE- METHYLPARABEN- IMIDAZOLIDINYL UREA- DMDM HYDANTOIN- GERANIOL- LINALOOL- CI 19140- CI 14720- CI 15985- CI 16185- CI 42090

Intenzív hajkezelés! Kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után törölköző nedves hajon vagy száraz hajon,  ha a mosás nem szükséges.

Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódusosan, legalább kétszer egy évben.

A hajszérumot használhatja száraz és nedves hajon is. A nedves hajon gazdaságosabb lesz a felhasználás, mert a haj kevesebbet szív fel belőle! A hajszeszt a fejbőrbe kell masszírozni!  A legjobb hatás elérésére ajánlatos megtisztított fejbőrre felvinni! A tisztításhoz használja a fejbőr problémának megfelelő sampont, vagy több probléma esetén samponokat felváltva! Ezek együttes használata erősíti a kívánt hatást! A hatás felgyorsításához használható, a hajszesz felvitele után sapka, búra, gőzbúra, klimazon.

Vegye le a védő kupakot! Kétkomponensű hajszesz, a kristályok a piros kupak alatt vannak! A piros gomb erőteljes benyomásával a kupakban levő vitamin kristályok belehullanak a hajszeszbe. Rázza össze a keveréket! Kb. 2-3 perc után a kristályok feloldódnak! Az így létre jött hajszérumot kell majd a fejbőrbe masszírozni. A piros zárókupak kifúrásával, majd megfordításával egy hajszesz felvivő flakont tud létre hozni!

Vigyen fel a fejbőrre az ampulla tartalmából részről részre haladva, minden szükséges helyre. Figyeljen hogy a hajra minél kevesebb jusson, mert annál gazdaságosabban tudja a hajszeszt használni. Masszírozza bele a fejbőrbe legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal. Az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja bele a fejbőrbe annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le! ! (Nem fontos egy egész ampullát elhasználni, csak annyit, amennyi a kívánt fejbőr területre szükséges! A fel nem használt hajszérumot 1 évig minőség romlás nélkül használhatja!)

  • Cikkszám: 1420-vl-0106-15ml-16db+vitalantiforforas
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 10278 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra