Kinactif Curl sampon göndör hajra 1000ml

Ár: 6 078 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 4 786 Ft
Kiszerelés: 1000 ml (Egységár: 6.08 Ft / ml)
Cikkszám: 0818-kac-510133-1000ml
Gyártó: KIN Cosmetics


Sampon göndör hajra. - A prémium hajgöndörítő sampon elasztomert is tartalmaz, amely összehúzódásra készteti a hajszálakat, ezáltal az egyenes hajat is hullámosodásra készteti, a természetes hullámos és göndör hajnak pedig visszaállítja az eredeti göndörséget. A hajgöndörítő sampon a göndör hajfürtöknek vitalitást, rugalmasságot, energiát, életet ad.

1000ml - A KIN Curl hajgöndörítő sampon a maximális hatásfokkal,  finoman tisztítja a természetes hullámos és göndör hajat. A hajgöndörítő elasztomer hatása hőkezeléssel növelhető!  A hajat tárcsás hajszárítóval szárítsa meg, vagy használjon hajgöndörítő sütővasat, kúpvasat,

Prémium samponjaink, a Spanyol KIN Cosmetics professzionális hajápoló termékek gyártóitól származnak. A nagyon magas hatóanyag tartalommal, Fodrászoknak készült professzionális sampon látványosan hatékony. A sampon használatával ápolja és tisztítja a hajat, kevés hajmosással eléri a haj hidratálását, könnyű fésülhetőségét, rugalmasságát, és a károsodott haj regenerálását! Samponjaink használatával kevés hajmosással eléri a haj hidratálását, könnyű fésülhetőségét, rugalmasságát, és a károsodott haj regenerálását! - A professzionális sampon prémium  fodrászcikk, fodrászkellék!

Hajgöndörítő sampon használata:

Vigye fel a szükséges mennyiséget a samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig, a sampont, majd öblítse le óvatosan. Ha szükséges, ismételje meg. Tárcsás hajszárítóval szárítsa meg!

Professzionális prémium hajápoló fodrászkellék.

  • Cikkszám: 0818-kac-510133-1000ml
  • Kiszerelés: 1000 ml
  • Egységár: 6.08 Ft / ml
  • Gyártó: KIN Cosmetics
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra