Levissime Sculptist alakformáló fogyasztó csomag

Ár: 40 168 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 31 628 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 40168 Ft / db)
Cikkszám: 0220-alakformáló csomag-5termék
Gyártó: Nirvel Levissime


Alakformáló,  narancsbőr megszüntetésére, készült, látványos fogyasztó testkezelés. A legjobb hatás eléréséhez készült fogyasztó kezelés, tetkezelő csomag. 5 terméket tartalmaz!

1000ml – Alakformáló krém - Nirvel Sculptist Cream

1000ml - Anticellulit testpakolás Nirvel Sculptist Cover

250ml - Anticellulit narancsbőr elleni gél – Nirvel Sculptist Gel

500ml – Arctisztító tej zsíros bőrre – Nirvel Marine Cleansermilk

500ml - Arctisztító tonik zsíros bőrre – Nirvel Marine Astringent Tonic

Figyelem! A Levissime arc és testápoló kozmetikumok állatkísérlet mentes, állatokon nem tesztelt, Professzionális célra készült kozmetikai termékek!

A Sculptist program a leghatékonyabb professzionális alakformáló és narancsbőr megszüntető anticellulit rendszer, melyhez a szakmai felhasználók saját tudásukat hozzáadva, a leghatékonyabb testkezelő programot tudják nyújtani vendégeiknek. 5 hét alatt, 10 -12 kezelés után a kezelt testrész átmérője 5cm-el csökkenthető! Egy kezelés ideje 90 perc. A csomag nagyon sok kezelésre elegendő, mivel a kezelő krémek 1000gr kiszerelésűek. A programban található termékek csomagban és külön is megrendelhetők.

A Nirvel professzionális kozmetikai Levissime részlege kifejlesztette a Sculptist innovatív alakformáló programját. A professzionális szalonhasználatra készült, program újra formálja a test kontúrokat, javítja a vérkeringést, kisimítja a bőrt, megszünteti az összes cellulit fajtát, a test bármely részén. A narancsbőrt még a legnehezebben kezelhető részeken, mint a comb, a has, a csípő és a térd is megszünteti.

Az alakformáló program hatékonyságát növelte az exkluzív Levissime rendszer. Az alkalmazásnál javasolt a leghatékonyabb manuális cellulit elleni masszírozó technikák használata, amely feloldódja a cellulit részeket, és aktiválja a nyirok-és keringési rendszert. A munkát részletes oktató videó filmek is segítik, a melyek bemutatják a teljes programot, a termékek használatát és a masszírozási technikákat is. Oktató videó! - A filmek következő linken, és a Nirvel honlapján találhatók! Kattintson a következő linkre! https://www.youtube.com/watch?v=wvCTqXUlUJ8


A alakformáló,  narancsbőr megszüntetésére készült csomag tartalma, a kezelés folyamata.
A csomag tartalmazza a kezelő krémeket, és a bőrfelület tisztításához szükséges termékeket. A kozmetikai szalon kezelést mindig a bőrfelület tisztításával kezdje! Ha segítségre van szüksége, nézze meg az okatató videó felvételt!

1. Tisztítás: Arctisztító tej zsíros bőrre – Nirvel Marine Cleansermilk - finoman tisztítja a bőrt, alaposan, gondosan eltávolítja az összes szennyeződést.

2. Tisztítás, előkészítés: Arctisztító tonik zsíros bőrre – Nirvel Marine Astringent Tonic   Az artisztító tonik használata kitágítja a bőr pórusait, előkísztve így a következő kezelés hatóanyagainak könnyebb, gyorsabb befogadására. Minden további krémhasználat előtt használja.

3. Kezelés 1 fázisa Alakformáló krém - Nirvel Sculptist Cream - A kezelés megkezdése előtt, először aktivizálja az akupresszúrás pontokat! A krém bevitelére használja a cellulit elleni masszírozó technikákat.

4. Kezelés 2 fázisa: Anticellulit testpakolás Nirvel Sculptist Cover -


5. Kezelés 3 fázisa: Anticellulit narancsbőr elleni gél – Nirvel Sculptist Gel - Otthoni utó kezelés, és megelőző kezelés.

A csomagban található termékek, és használatuk:

1000ml – Alakformáló krém - Nirvel Sculptist Cream

Az alakformáló krém hatóanyag a Sculptist, amely egy olyan enzim, amely kombinálva a koffeinnel, feloldja narancsbőrt, és segít eltüntetni a felesleges zsírt.

Alakformáló krém használatának eredményei:
Az alakformáló krém használata csökkenti a narancsbőr hatást, és a csökken a test térfogata a kezelt területen. A bőr simává és egészségessé válik.


Az alakformáló krém használata:  A kezelés megkezdése előtt, először aktivizálja az akupresszúrás pontokat! A krém bevitelére használja a cellulit elleni masszírozó technikákat.

Tisztítsa meg a bőrt, nyissa meg a pólusokat a tonik használatával, majd vigye fel és masszírozza bele az alakformáló krémet a szükséges helyekre. Masszírozza amíg teljesen felszívódik, majd mossa le a bőrt vízzel.

…………………

1000ml - Anticellulit testpakolás Nirvel Sculptist Cover

SCULPTIST COVER egy anticellulit testpakolás amely sculpts enzimnek köszönhetően tisztítja a bőrt, stimulálja a kollagén szintézisét, és aktiválja a vérkeringést. A koffein összetevőnek, van egy erős zsírégető hatása, és elősegíti a zsír és vízelvezetését.

Anti-cellulit testpakolás használatának eredményei:
A bőr sima, rugalmas és új életre kelté válik.

Anti-cellulit testpakolás használata:

Vigye fel a bőrre egy rétegben a SCULPTIST COVER Anticellulit testpakolást, és fedje le anticellulit fóliával. Hagyja 20 percig hatni, majd finoman törölje le a krémet!, és frissítse az arctonikkal!

………….

250ml - Anticellulit narancsbőr elleni gél – Nirvel Sculptist Gel

Anticellulit narancsbőr elleni gél otthoni használatra. A narancsbőr elleni krém fő összetevője a Sculptist egy olyan aktív enzim, amely a koffeinnal együtt, rendkívül hatékonyan szünteti meg a cellulit csomókat, és tünteti el a felesleges zsírt. Része, és hatásos folytatása, a szalonban kapott narancsbőr elleni kezelésnek. Az anticellulit krém további, rendszeres használatával megelőzheti a narancsbőr kialakulását!

Anticellulit narancsbőr elleni gél használatának eredményei:
Csökken a kezelt testrész átmérője, határozott test kontúrok alakulnak ki, és a bőr simává válik.

Anticellulit narancsbőr elleni gél használata:
Minden reggel és este alkalmazza a szükséges test felületeken. Miután a bőrt megtisztította, masszírozza a bőrbe, amíg azt teljesen felszívódik.

………

500ml – Arctisztító tej zsíros bőrre – Nirvel Marine Cleansermilk

Arctisztító tej gazdag tengeri kivonatokkal zsíros bőrre. Az arctisztító tej finoman tisztítja a bőrt, alaposan, gondosan eltávolítja az összes szennyeződést, a kozmetikai termékek, és a make-up maradványit anélkül, hogy megváltoztatná a bőr 's pH értékét.

Arctisztító tej zsíros bőrre főbb összetevői:
- Tárnics kivonat (anti-bakteriális és fanyar tevékenység)
- H. G. Fucus kivonat (hidratálja és lágyítjaa bőrt)

Arctisztító tej használatának eredményi:
A bőr rugalmas, feszes és nagyon puha tapintású lesz.

Arctisztító tej használata:
Vigye fel a terméket egy nedvszívó vatta korong segítségével az arc, nyak, test bőrre. Használható reggel és este.

………………………
500ml - Arctisztító tonik zsíros bőrre – Nirvel Marine Astringent Tonic

Vizes-alkoholos tonik zsíros bőrre. Az arctisztító tonik finoman tisztítja a bőrt, alaposan, gondosan eltávolítja még a maradék a szennyeződéseket is, a kozmetikai termékek, és a make-up maradványit anélkül, hogy megváltoztatná a bőr 's pH értékét. Az artisztító tonik használata kitágítja a bőr pórusait, előkísztve így a következő kezelés hatóanyagainak könnyebb, gyorsabb befogadására.

Arctisztító tonik főbb összetevők:
- Witch Hazel kivonat (anti-bakteriális és decongestive tevékenység)
- H. G. Uborka kivonat (hidratáló és kiegyenlítő)
- H. G. tárnics kivonat (hidratáló és fanyar)
- Mentol és kámfor (frissítő)

Arctisztító tonik használatának eredményi:
Tisztítja, nyugtatja és hidratálja.

Arctisztító tonik használata:
Vigye fel a terméket egy nedvszívó vatta korong segítségével az arc, nyak, test bőrre. Használható reggel és este.

  • Cikkszám: 0220-alakformáló csomag-5termék
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 40168 Ft / db
  • Gyártó: Nirvel Levissime
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra