Hajkezelés festett hajra Kinactif Color+ ajándék körkefe

Ár: 10 207 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 8 037 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 10207 Ft / db)
Cikkszám: 0820-kfh-összeállítás-4dbtermék-ajándék
Gyártó: KIN Cosmetics


Hajkezelés festett hajra. 4db hajápoló. Látványos gyorsasággal regenerálja, helyre állítja a haj  természetes állagát! Luxus minőségű professzionális hajápoló  termék csomag!

Ajándék / kedvezmény:  21mm átmérőjű fémházas thermo körkefe

A 4 + 1ajándék termékből álló összeállítás  a lenti Kinactif hajápolókat, és egy hajkefét tartalmaz, de nincsenek egybe csomagolva.

A festett haj sokkal nagyobb odafigyelést igényel, hiszen a környezeti hatások, a nem professzionális vegyi termékek roncsolhatják a hajszálak szerkezetét, ha nem gondoskodunk kellő ápolásukról. Ezen a problémán segítenek a festett hajra készült termékek, melyekkel egészségessé, simává, csillogóvá varázsolhatja haját.

 A festett hajra való, hajápolók.


  1db - Színvédő bio sampon 250ml- Kinactif Color Shampoo Használat: masszírozza bele a hajba, hagyja 2-3 percig hatni, majd öblítse le!


  1db - Színvédő bio pakolókrém 200ml - Kinactif Color Mask Használat: masszírozza bele a hajba, hagyja 2-3 percig hatni, majd öblítse le!


 1db  - Szín és hővédő hajkiegyenesítő 150ml- Kinactif Color Extract Használat: Vigye fel egyenletesen a nedves hajra, fésülje bele, ne öblítse ki, szárítsa meg a hajat, vagy ha egyenes hajat szeretne, hajvasalóval vasalja egyenesre! Nem kell kiöblíteni!


 1db - Argán olajos, keratinos hajvégápoló 50 ml - Kinactif Nutri Serum vagy Használat: Vigye fel pár cseppet egyenletesen a nedves, vagy száraz  hajra, fésülje bele.  Nem kell kiöblíteni!

   + ajándék körkefe

  • Cikkszám: 0820-kfh-összeállítás-4dbtermék-ajándék
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 10207 Ft / db
  • Gyártó: KIN Cosmetics
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra