Maxima Antiage Keratinos hajregeneráló maszk normál és száraz hajra 10ml

Ár: 138 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 109 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 138 Ft / db)
Cikkszám: 1414-vma-APAAMA-10ml
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Keratinos hajregeneráló maszk normál és száraz hajra. A hajmaszk használatával tökéletes ápolást és erősítést érhetünk el. A hajápolóban levő argánolaj táplálja a hajat és védi a napfénytől, a keratin erősíti, az antioxidánsok méregtelenítik a hajat, a pantenol ellenállóvá teszi és fényt ad a hajnak. A hajpakolással gyorsan és hatékonyan védjük és regeneráljuk a hajat, testességet és fényt adva neki, így rendszeres használata megőrzi a haj fiatalságát.

10ml - A hajmaszk használatával tökéletes ápolást és erősítést érhetünk el minden hajtípuson. A hajmaszkban levő argánolaj táplálja a hajat és védi a napfénytől, a keratin erősíti, az antioxidánsok méregtelenítik a fejbőrt, a pantenol ellenállóvá teszi és fényt ad a hajnak. A hajmaszkal gyorsan és hatékonyan védjük és regeneráljuk a hajat, testességet és fényt adva neki, így a haj rendszeres használatával visszafiatalodik.

A haj öregedése egy olyan folyamat, ami többek között a haj fénytelenségével, a haj textúra megváltozásával, a hajszálak elvékonyodásával, mennyiségük csökkenésével és nem mellesleg a haj őszülésével jár. Az Antiage hajápolók használatával az öregedési folyamat lassítható, így a haj tovább marad fiatal.

A növényi őssejtek reaktiválják a hidrolipid egyensúlyt, védelmet nyújtanak a múló idő és öregedés okozta károkkal szemben. A természetes összetevők táplálják a kapilláris rostokat, mely hatására a hajkorona csillogóvá és rugalmassá válik, megakadályozza a hajvégek szétnyílását, kiszáradását

 

  • Cikkszám: 1414-vma-APAAMA-10ml
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 138 Ft / db
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra