Maxima Antiage Keratinos argánolajos hajvégápoló krém spray

Ár: 2 668 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 2 101 Ft
Kiszerelés: 150 ml (Egységár: 17.79 Ft / ml)
Cikkszám: 1409-vma-7018-150ml-NEIDE!
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Keratinos argánolajos hajvég ápoló pumpás krém spray, azonnal regenerálja a hajszálakat. Használata megszünteti a hajvégek, és a haj egészének töredezettségét. Fújjuk a hajra a kívánt helyekre, masszírozzuk, fésüljük bele, és azonnal egy fésülhető, bontható hajat kapunk.

Beépül a hajba, kijavítja a hajszál sérüléseit. Kiöblítést nem igényel. Azonnali extra könnyű kifésülhetőséget, rugalmasságot biztosít a hajnak. Simává teszi a hajat, egészséges ragyogást biztosít, megvédi a kifakulástól. Keratint, CK-M5 Comlex kivonatokat és vitaminokat tartalmaz, melyek ápolnak, puhítanak, hidratálnak minden egyes hajszálat a haj kérgen keresztül.

A hajmaszk használatával tökéletes ápolást és erősítést érhetünk el minden hajtípuson. Az öregedés gátló hajmaszkban levő argánolaj táplálja a hajat és védi a napfénytől, a keratin erősíti, az antioxidánsok méregtelenítik a hajat, a pantenol ellenállóvá teszi és fényt ad a hajnak. Az öregedés gátló krémmel gyorsan és hatékonyan védjük és regeneráljuk a hajat, testességet és fényt adva neki, így a haj rendszeres használatával visszafiatalodik.

A haj öregedése egy olyan folyamat, ami többek között a haj fénytelenségével, a haj textúra megváltozásával, a hajszálak elvékonyodásával, mennyiségük csökkenésével és nem mellesleg a haj őszülésével jár. Az Antiage hajápolók használatával az öregedési folyamat lassítható, így a haj tovább marad fiatal.

Hajregeneráló használata:

Fújja a hajra a kívánt helyekre, vagy a teljes hosszára a szükséges mennyiséget, majd fésülje bele.  Ne öblítse le!

  • Cikkszám: 1409-vma-7018-150ml-NEIDE!
  • Kiszerelés: 150 ml
  • Egységár: 17.79 Ft / ml
  • Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra