Kinactif Balance Zsíros haj intenzív kezelő csomag

Ár: 4 957 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 3 903 Ft
Kiszerelés: 1 db (Egységár: 4957 Ft / db)
Cikkszám: 0820-kbp-510275-összeállítás-2dbtermék
Gyártó: KIN Cosmetics


Zsíros haj intenzív kezelése. A lehető leghatékonyabb hajkezelés eléréséhez készült prémium hajápolók.

A 2db termékből álló összeállítás  a lenti Kinactif hajápolókat tartalmazza, de nincsenek egybe csomagolva.

1 darab 250 ml-es Kinactif Balance haj és fejbőr zsírosodás elleni  sampon + 1 doboz 150ml Kinactif Balance haj és fejbőr zsírosodás elleni hajszesz.  Prémium professzionális fodrászcikk, fodrászkellék!

250ml - A sampon zsíros hajra egy prémium minőségű bio hajápoló termék a haj zsírosodásának megszüntetésére. Speciális hajzsírosodás elleni sampon, amely finoman tisztít minden zsíros hajat és fejbőrt. Segíti megelőzni minden típusú haj zsírosodás visszatérését. Professzionális fodrászcikk, fodrászkellék!

Sampon zsíros hajra Kin Balance Shampoo aktív összetevők:

-Lótusz virág kivonat -B5 és B6 vitaminok

-Fehér agyag

-Zincidone®: klinikailag kifejlesztett aktív összetevő (kontrollálja a fejbőr illetve haj olajosságát, emellett gyengéd a fejbőrrel) Illat: rózsa, gyöngyvirág, ibolya.

Sampon zsíros hajra Kin Balance Shampoo használata: Vigye fel a szükséges mennyiséget a samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig, majd öblítse le óvatosan. A folyamatot ismételje meg másodszor is! Törölje meg a hajat, és használja a megfelelő hajszeszt. Minden hajmosáshoz a problémának megfelelő sampont használja. Ha több haj problémája van egyszerre, felváltva használja a megfelelő samponokat és hajszeszeket.

………………………..

150ml - A hajszesz zsíros hajra Intenzíven kezel minden fajta zsírosodást, tisztítja a fejbőrt, meggátolja a zsírosodás újbóli megjelenését. Speciális stimuláló és aktivizáló hatása a fejbőrön elősegíti az egészséges fejbőr működését.

A professzionális hajszesz, hajszérum nagymértékben segít a mindennapi hajápolásban, a károsodott haj regenerálásában, látványosan hatékonyan ápolja a hajat.

Prémium professzionális fodrászcikk, fodrászkellék!

Hajszesz zsíros hajra  Kin Balance Tonic Aktív összetevők. -Illat: rózsa, gyöngyvirág, ibolya

-Lótuszvirág kivonat

-B5 és B6 vitaminok ,  -Fehér agyag

-Zincidone®: klinikailag kifejlesztett aktív összetevő (kontrollálja a fejbőr illetve haj olajosságát, emellett gyengéd a fejbőrrel)

Hajszesz zsíros hajra  Kin Balance Tonic használata. ---Mossa meg a hajat a kezelésnek megfelelő samponnal, és törölje meg. Öntse a fejbőrre a hajszeszt, részről részre haladva, és masszírozza legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal, és az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja meg annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le!

Intenzív kezelés – kezdő fázis, Hetente 2 vagy 3 hajszesz használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges.

Megelőző vagy védő kezelés, -Hetente legalább 1 hajszesz használat a probléma megszűnéséig.

Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket.

  • Cikkszám: 0820-kbp-510275-összeállítás-2dbtermék
  • Kiszerelés: 1 db
  • Egységár: 4957 Ft / db
  • Gyártó: KIN Cosmetics
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra