KINESSENCES 5 Kontinens Természetes Olaj Esszenciáival készült hajregeneráló olaj

Ár: 1 988 Ft / db
(az ár tartalmazza a 27% áfát)
Nettó ár: 1 565 Ft
Kiszerelés: 30 ml (Egységár: 66.27 Ft / ml)
Cikkszám: 0817-kiness-512005-30ml
Gyártó: KIN Cosmetics


Hajolaj esszencia. Hajkezelés, hajápolás az öt kontinens 5 legnemesebb, 100%-ban természetes, organikus olajainak felhasználásával készült hajápolóval, dehidratált, száraz, törékeny hajak ápolásához, mély kezeléséhez, hogy tartós, gyors, látványos, és az elérhető legjobb eredményt érjük el. Paraben, Szulfát, és Szilikon mentes!

30ml - Luxus minőségű hajápolás, hajkezelés megvalósításához készült!

Az elérhető legjobb eredményért készült 5 olaj esszenciás hajápolók.  - A KIN Cosmetics által kidolgozott ( 5 OES ) eljárásnak köszönhetően, minden ember típus haján, (Európai, Skandináv, Mediterrán, Afrikai….) és alap haj típuson (egyenes, göndör, vastag, vékony, normál)  a lehető legjobb eredményt érjük el használatával. Már az első hajkezelés is látványos eredményt produkál.

KINESSENCES  -  5 OES, olajos hajápolók használatának eredményei.  -  Nedvesíti, hidratálja és mélyen táplálja a hajat. -  A kapilláris szálakat mélyen regenerálja, különösen a legjobban sérült zónákban. -  Javítja a haj ellenállását a környezet külső káros behatásai ellen. - Természetes fényt, bársonyos, selymes tapintású felületet, könnyű fésülhetőséget biztosít a hajnak.

A  HAJ, a BŐR, és a LÉLEK együttes kezelése.  A KINESSENCES hajápolókkal, a teljes termék család használatával Luxus haj wellness kezelést adunk a hajnak, a bőrnek egyaránt, és az eredmény azonnal láthatóvá válik, már az első használat után. A hajápolási folyamat közben, a bőrünkkel is találkozó termékek bársonyos érintése, az olajesszenciák kellemes illata, majd a végeredmény, a ragyogóan fényes haj látványa, a testnek és léleknek is egyaránt nyugtató, kellemes ellazulást nyújt.

 

KINESSENCES  - 5 OES ( Oleo Essences Science)  - olaj esszenciás hajkezelési metodika.   Az öt kontinens, 5 legnemesebb olajainak fúziója, és a tiszta E-vitamin garantálja a tökéletes hajápolást. ( Argán olaj/Afrika, Makadámia olaj/Ausztrália, Cameilia olaj/Ázsia, Kukui olaj/Amerika, Szőlőmag olaj/Európa. )  A felhasznált, 100%-ban természetes, organikus illóolajok és a hagyományos innovatív szépségipari összetevők nagy tisztasága, ezek legjobb arányainak megtalálása biztosítja a tökéletes eredményt. Nem terhelik túl a hajat, hatékonyan táplálják a kapilláris szálakat, hogy az eredményt azonnal láthatóvá tegyék. Az ezekből készült OES formula eléri a kapilláris rost legbelsőbb rétegeit, ahol az aktív összetevők minden jótékony hatásukat szabadon engedik.  Az eredmény egy olyan kondicionáló hatás, amely belülről kifelé hat.

A KIN Cosmeticsnél felhalmozódott tudás, tapasztalat, és az innovatív technológia lehetővé tette a 100%-ban természetes fő alkotó elemek, az olaj esszenciák, és a hagyományos összetevők ötvözését úgy, hogy a kombinációból a lehető legjobb végeredmény szülessen.  Eredménye a KINESSENCES hajápolási termékcsalád, amely megfelel minden típusú ember hajának kapilláris rost igényeinek. Különös figyelmet fordítottak arra is, hogy csak 100%-ban újrahasznosítható csomagoló anyagokat használjanak a gyártáshoz.

A KINESSENCES -  5 OES – termék család tükrözi KIN Cosmetics gyár elkötelezettségét az elérhető legmagasabb minőség, a természetes vonal  iránt, szem előtt tartva a kedvező ár megtartását is. TISZTASÁG – FINOMSÁG – TERMÉSZETESSÉG – TÖKÉLETESSÉG

A KINESSENCES hajregeneráló  OIL esszencia.

Rendkívüli hatékonyságú, számos, innovatív összetevőjének köszönhetően.

Benzophenone-3 és Etilhexil metoxi (UV szűrők): szerves vegyületek, amelyek elnyelik, visszaverik és eloszlatják az UV-B sugárzást és az UV-A egy részét.

E-vitamin: Ez egy erős antioxidáns és tápláló, amely védi a hajat és a fejbőrt. Segít fenntartani az elasztán és a kollagén termelését, amelyek létfontosságúak a bőr és a haj rugalmasságában.  Növeli a bőr rugalmasságát.  Növeli a kapilláris ellenállást.  Simává teszi a hajat és növeli fényét.

Nagy tisztaságú természetes Olaj esszenciák: A Föld 5 kontinenséről származó évezredes olajok mixelése, fuziója, aprólékos gyártási folyamatokkal kombinálva az OES-t eredményezte (Oleo Essences Science). Ez a szulfát-, parabén  és szilikon mentes hajápoló rendszer minden hajtípusra ideális, finoman ápolja a kapilláris rostokat, és megadja neki a szépség számos előnyeit.

A haj olaj esszencia hatása:

1.. Maximális hidratálás, nem zsírosít

2.. A gyökerektől a végekig helyreállítja a hajat
3.. Simaság és selymesség
4.. Tökéletes textúrát ad Azonnal táplál és fényt ad a hajnak
5.. Hő elleni védelem
6.. Megbízható szín
7.. Fokozott kapilláris erő és ellenállás
8.. Párataszító és ápolja a töredezett végeket
9.. Véd az UV sugaraktól
10.. Könnyű kibontás
11.. Megkönnyíti a fésülködést és sokáig épen tartja a hajat

12.. Fenséges szépséget, egy végtelen wellnesst nyújt a hajnak

---  A KINESSENCES az első használat után látható és érezhető a változást végez minden típusú hajon!

Hatásai a fentieken kívül:  Védi a bőrt és a hajat is a nap okozta károktól. Meghosszabbítja a termék hatékonyságának idejét.

KINESSENCES OIl - hajolaj  használata: Kis mennyiséget vigyünk fel a nedves haj teljes hosszára az ujjunkkal vagy fésűvel, ne öblítsük ki.

A felhasznált illóolajok, hatóanyagok nagy tisztasága, a tökéletes arányok megtalálása biztosítja minden hajtípus számára, hogy az eredmény azonnal láthatóvá válik, az első használat után. 

  • Cikkszám: 0817-kiness-512005-30ml
  • Kiszerelés: 30 ml
  • Egységár: 66.27 Ft / ml
  • Gyártó: KIN Cosmetics
14 888 Ft felett a szállítás ingyenes*
*(Kivétel speciális szállítási költséggel rendelkező termékeknél méretből, súlyból vagy műszaki tartalomból adódóan.).

Szállítási módok:
1180 Ft Előreutalás után MPL -el
1180 Ft Előreutalás után GLS -el
1580 Ft Utánvét MPL -el
1580 Ft Utánvét GLS -el
1180 Ft Előreutalás PostaPontra
1580 Ft Utánvét PostaPontra